Thursday, December 6, 2012

Stitch A Signature

It has been 3 month since the Stitch a Signature (SaS) started. Alhamdulillah dapat tempahan yang memberangsangkan dr customer. Konsep utama SaS utk memperkenalkan kpd customer dgn sulaman tersendiri  berbanding yg dipasaran yang dah siap sedia. So boleh pilih nak design yg mcm mana & nak tulis apa atas towel & handkerchief. Ramai yg tanya...kenapa utk towel & handkerchief je.. Ok, on behalf of my Sis sbgai penyulam nyer, we agree nak concentrate utk 2 material ni dulu. Insya Allah, satu hari nanti SaS akn move on utk material2 lain.
SaS ni boleh nak dijadi kan hadiah kenang2an utk sahabat2, family members dan perfect gift utk si dia. :) Kalau nak tempah byk pun boleh, cth nye nak hadiah kan kepada tetamu or jemputan utk majlis besar. Sesuai utk majlis kawin, tunang, akikah, birthday or ur own majlis perpisahan ke..

Ni antara contoh sulaman yg SaS dah hasil kan & byk lg boleh view kat FB page kitaorg. Jgn lupa LIKE yer!! ehehe..





Ok...ni dulu buat tatapan today! Visit SaS at : http://www.facebook.com/StitchASignature

Love to Stitch,
Sarah~

5 comments:

  1. cantik.Kalau ade rezeki lebih boleh tempah nanti ^__^

    ReplyDelete
  2. mane abgnye....x sampai2 pun. :p

    ReplyDelete
  3. aik...abg ade tempah ke? cer try tanye ngn owner SaS...eehhe

    ReplyDelete